Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 13g3.7kcal0.2g0.5g0g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.6g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow3.7g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)3.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g20kcal1g3.2g0g1.2g
Valittu annoskoko24g10kcal0.5g1.6g0g0.6g
Annoskoko puolitettuna12g5kcal0.3g0.8g0g0.3g
Arvot/100g100g41kcal2.1g6.6g0g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910