Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali8.4g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g0.8g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Siirappi 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 4.1g5.2kcal0.8g0g0.2g0g
Voi 0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Vesi2.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g38kcal2.4g2.8g1.8g0.8g
Valittu annoskoko24g19kcal1.2g1.4g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.6g0.7g0.5g0.2g
Arvot/100g100g78kcal5g5.8g3.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970