Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g6.6g3.3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.7g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g34kcal2.2g1.4g2g0.2g
Valittu annoskoko24g17kcal1.1g0.7g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.6g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g71kcal4.5g2.9g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400901