Täysjyväteeleipä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile pyöreitä, noin sentin paksuisia leipäsiä pellille.

Paista n. 15 min 225 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Ruttt87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g14g49kcal1.8g9.4g0.4g1.4g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.1g3.7kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.5g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Juusto, mozzarella 2.7g7.1kcal0.5g0g0.6g0g
Oliiviöljy 0.6g4.9kcal0g0g0.6g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g136kcal5.4g21.2g3.4g3g
Valittu annoskoko24g68kcal2.7g10.6g1.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna12g34kcal1.4g5.3g0.9g0.8g
Arvot/100g100g279kcal11.1g43.4g7g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258977