Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl3.1g11kcal0.4g1.8g0.2g0.3g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)12g4.7kcal0.4g0.8g0g0g
Mustikka metsä- 0.1g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.4g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g57kcal1.8g5.2g3.2g0.6g
Valittu annoskoko24g28kcal0.9g2.6g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g14kcal0.5g1.3g0.8g0.2g
Arvot/100g100g117kcal3.7g10.7g6.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111