Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 11g5.1kcal0.1g0.9g0g0.2g
Raparperi 7.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaurahiutale 1.2g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)1.2g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g65kcal1g9.4g2g0.8g
Valittu annoskoko24g33kcal0.5g4.7g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g16kcal0.3g2.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g135kcal2.1g19.4g4.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238191