Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 8.8g9kcal0.4g1.7g0.1g0.2g
Hk, sininen lenkki 580g10g24kcal1g0.6g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka4.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g69kcal3g5g3.8g0.4g
Valittu annoskoko24g35kcal1.5g2.5g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal0.8g1.3g1g0.1g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.3g7.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876