Lämpimät pekonijuustoleivät

Tehosekoittimella tomaatti, kuorittu sipuli ja pekoni rakeiseksi mössöksi.

Lisää juustoraaste ja sekoita hyvin.

Asettele paahtoleipäviipaleet (6 kpl) leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja jaa mössö tasaisesti kaikkien leipien päälle.

Paista uunissa noin 10 min 225C:n lämpötilassa.

Tarjotaan lämpimänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Citrine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahampaahto rainbow (Rainbow), annos 22g8.6g19kcal0.6g3.6g0g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g3.6g9kcal1.1g0.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Savupekoni, raaka (Järvi-suomen portti), annos 13g2.7g10kcal0.3g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g82kcal4.2g8.2g3g1.4g
Valittu annoskoko24g41kcal2.1g4.1g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna12g20kcal1.1g2.1g0.8g0.4g
Arvot/100g100g167kcal8.6g16.8g6.1g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150578