Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kinkkusuikale Pirkka6.3g6.4kcal1.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g67kcal5.6g0.2g4.8g0g
Valittu annoskoko24g34kcal2.8g0.1g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal1.4g0.1g1.2g0g
Arvot/100g100g138kcal11.5g0.4g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458