Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g19g165kcal0g0g18.8g0g
Viinietikka 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g345kcal1.2g0g38.6g0g
Valittu annoskoko25g173kcal0.6g0g19.3g0g
Annoskoko puolitettuna12g86kcal0.3g0g9.7g0g
Arvot/100g100g704kcal2.4g0g78.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202495