Jauhelihapihvit

Jauheliha, kananmunat, mausteet, korppujauhot, ranskalainen sipulikeitto ja öljy kaikki sekaisin.

Sitten vaivataan niin kauan, kunnes ainekset sekoittuvat.

Annetaan nousta n. 15min liinan alla, tehdään oman maun mukaan isoja ja pieniä pihvejä pellille.

Uuni 200 astetta ja n. 10-15min paistoaika.

Riippuu uunin tehokkuudesta.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Rac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 15g33kcal2.6g0g2.5g0g
Korppujauho 2.6g10kcal0.3g2g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu4.3g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Paprikajauhe 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)1.2g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g122kcal7.2g5.6g8g0.8g
Valittu annoskoko24g61kcal3.6g2.8g4g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g31kcal1.8g1.4g2g0.2g
Arvot/100g100g251kcal14.8g11.5g16.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298234