Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.9g11kcal1.3g0g0.7g0g
CousCous, keitetty 100g2.7g5kcal0.1g0.9g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%2.7g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g52kcal4g3.2g2.6g0.4g
Valittu annoskoko24g26kcal2g1.6g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal1g0.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.6g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206338