Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g6.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Emmental, mustaleima0.6g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Herkkusieni säilyke 5.3g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.5g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g32kcal1g1g2.4g0.4g
Valittu annoskoko25g16kcal0.5g0.5g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g8kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g65kcal2g2g4.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087