Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7g1.3kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä 5.3g10kcal1.4g0g0.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.5g5.6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g39kcal3.2g1.4g2g0g
Valittu annoskoko24g19kcal1.6g0.7g1g0g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal0.8g0.4g0.5g0g
Arvot/100g100g79kcal6.6g2.9g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730