Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali16g3.3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 7g16kcal1.2g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g40kcal2.8g1.2g2.4g0.6g
Valittu annoskoko24g20kcal1.4g0.6g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal0.7g0.3g0.6g0.2g
Arvot/100g100g82kcal5.7g2.5g4.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213