Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 19g16kcal3.4g0g0.2g0g
Pekoni rasvainen 2.6g10kcal0.3g0g1g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 2.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g58kcal8g0g2.8g0.4g
Valittu annoskoko25g29kcal4g0g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal2g0g0.7g0.1g
Arvot/100g100g118kcal16.3g0g5.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424900