Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 5.4g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Nauris 4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 8.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1.4g4.2kcal0.3g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.5g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g30kcal1.6g2.2g1.4g0.6g
Valittu annoskoko25g15kcal0.8g1.1g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g8kcal0.4g0.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g61kcal3.3g4.5g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713