Kebabliha (oma tekemä)

2 kg jauhelihaa
90 g aromisuolaa
1/2 dl jauhettua mustapippuria

Vatkaa taikina kiinteäksi (n. 10 min.) taikinakoukuilla.

Kääri tiiviiksi limpuksi folioon.

Paista 4 tuntia 100 asteessa.

Anna vetäytyä n. 20 min. folion sisässä paistamisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2090 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%23g52kcal4.1g0g4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g105kcal8.2g0.2g8g0g
Valittu annoskoko25g53kcal4.1g0.1g4g0g
Annoskoko puolitettuna12g26kcal2.1g0.1g2g0g
Arvot/100g100g214kcal16.7g0.4g16.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=25118