Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g15g40kcal2.7g0g3g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g1.3g4kcal0g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi3.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1g8.4kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g112kcal5.6g1.6g8.8g0g
Valittu annoskoko25g56kcal2.8g0.8g4.4g0g
Annoskoko puolitettuna12g28kcal1.4g0.4g2.2g0g
Arvot/100g100g229kcal11.4g3.3g18g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807