Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g13g54kcal0.6g0.6g5.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g36kcal0.2g0.3g3.8g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g184kcal1.6g2.2g18.4g0.2g
Valittu annoskoko24g92kcal0.8g1.1g9.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g46kcal0.4g0.6g4.6g0.1g
Arvot/100g100g377kcal3.3g4.5g37.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264328