Vähähiilari näkkäri

Sekoita aineet.

Lisää vesi.

sekoita ja anna turvota.

Levitä pellille ja paista 160 asteessa 35 min. leikkaa paloiksi ja kuivata 50 asteisessa uunissa, luukku raollaan 20 min. vahdi kuivatusta

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 4.4g30kcal1.2g0.3g2.5g0.5g
Pellavansiemenrouhe,Pellava,Reformi1.1g3.5kcal0.3g0.1g0.2g0.3g
Mantelirouhe, rainbow (Rainbow), annos 10g2.2g14kcal0.5g0.2g1.2g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g0.7g0.1kcal0g0g0g0.6g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.7g0.4kcal0.1g0g0g0.5g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g95kcal4.2g1.2g7.8g3.8g
Valittu annoskoko25g47kcal2.1g0.6g3.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna12g24kcal1.1g0.3g2g1g
Arvot/100g100g193kcal8.5g2.4g15.9g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311933