Lehtikaalinaksut

*Tässä reseptissä on käytetty pussitettua lehtikaalia (150 g) sekä sitruunalla maustettua avocadoöljyä.*

Lämmitä uuni 175 asteeseen.

Poista lehtiruodit.

Revi tai leikkaa lehtiosa sipsin kokoisiksi paloiksi.

Huuhtele ja linkoa täysin kuivaksi salaattilingolla.

Laita suureen kulhoon ja lisää öljy.

Leivo öljy lehdille tasaisesti.

Levitä pellille maltilla - naksut eivät saa peittää toisiaan.

Kuivata/paista uunissa 10-15 minuuttia eli kunnes lehtireunat juuri ja juuri alkavat tummua.

Ota uunista, ripottele suolaa pinnalle, jäähdytä ja syö!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Marbot
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g1.8g14kcal0g0g1.6g0g
Lehtikaali 23g9kcal0.8g0.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g46kcal1.6g1.8g3.4g1g
Valittu annoskoko25g23kcal0.8g0.9g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g12kcal0.4g0.5g0.9g0.3g
Arvot/100g100g95kcal3.3g3.7g6.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=379981