Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.4g3.5kcal0.3g0g0.2g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 1.5g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Grahamjauho 1.2g4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g4.4g27kcal0.8g0.2g2.4g0.6g
Banaani, kuorittu 8.3g7.2kcal0.1g1.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokasooda 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g2.2g8.2kcal0g2.1g0g0g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g159kcal3g15.2g8.8g1.8g
Valittu annoskoko24g79kcal1.5g7.6g4.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna12g40kcal0.8g3.8g2.2g0.5g
Arvot/100g100g325kcal6.1g31.1g18g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387844