Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)7.8g24kcal1.3g4.2g0.2g1g
Ketsuppi, meira0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Palvikinkku Wursti2.3g2.1kcal0.4g0g0g0g
Oltermanni, perinteinen1.7g6.2kcal0.4g0g0.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g3.1g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g92kcal4.4g9.8g3.6g2.2g
Valittu annoskoko24g46kcal2.2g4.9g1.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna12g23kcal1.1g2.5g0.9g0.6g
Arvot/100g100g189kcal9g20.1g7.4g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993