Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 16g35kcal2.7g0g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 3.3g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika, punainen1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipulirouhe Eldorado0.4g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g86kcal6.2g0.6g6.4g0.2g
Valittu annoskoko25g43kcal3.1g0.3g3.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g21kcal1.6g0.2g1.6g0.1g
Arvot/100g100g175kcal12.7g1.2g13.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438983