Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g4.7g3kcal0.1g0.7g0g0g
Keittojuurekset, apetit2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vihreä papu, pitkä1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.7g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g25kcal2g1.8g1g0.4g
Valittu annoskoko25g13kcal1g0.9g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g6kcal0.5g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g52kcal4.1g3.7g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856