Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g6.3g2.6kcal0g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.8g6.2kcal0.5g0g0.5g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g19kcal1g1.2g1g0.4g
Valittu annoskoko25g10kcal0.5g0.6g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g5kcal0.3g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g39kcal2g2.4g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511