Kanapizza

Laita uuni lämpiään n. 175 asteeseen.

Ruskista broilerfileesuikaleet.

Laita valmis pizzapohja pellille leivinpaperin päälle.

Levita aluksi ketsuppi ja siihen päälle broilersuikaleet.

Valuta ananasmurskasta mehu pois ja laita murskaa ympäri pizzaa.

Ripottele homejuustomuruja n. puoli pussia.

Päälle juustoraastetta.

Paista uunissa keskitasolla n. 20min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)4g9kcal0.2g1.6g0.2g0.1g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g1.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g8.2g9kcal1.5g0.1g0.3g0g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g3.3g2kcal0g0.5g0g0g
Sinihomejuustomuru 150g (Rainbow), annos 150g1.8g6kcal0.4g0g0.5g0g
Pizzaraaste 23% (X-tra), annos 500g5.9g19kcal1.1g0.5g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g92kcal6.4g6g4.8g0.2g
Valittu annoskoko25g46kcal3.2g3g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g23kcal1.6g1.5g1.2g0.1g
Arvot/100g100g187kcal13g12.2g9.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275078