Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)7.5g21kcal1.3g0g1.7g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g7.5g27kcal0.9g5.6g0.1g0.3g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)6.9g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Porkkanaraaste 200g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipulikuutiot Apetit1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g102kcal4.6g12.6g3.6g0.8g
Valittu annoskoko25g51kcal2.3g6.3g1.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g26kcal1.2g3.2g0.9g0.2g
Arvot/100g100g208kcal9.4g25.7g7.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275589