Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Tomaatti, tuore8.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2.7g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g25kcal1.4g1.2g1.4g0.4g
Valittu annoskoko25g12kcal0.7g0.6g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g6kcal0.4g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g50kcal2.8g2.4g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480