Välimeren kalasoppa

HUOM KÄYTIN TÄHÄN PIRKAN TURSKA KUUTIOITA, MUTTA EN LÖYTÄNYT LASKURISTA K.O. TUOTETTA NIIN SIKSI OHJEESSA LUKEE TURSKAA TUOREENA :)
MUTTA KUUTIOT ON HELPOMPIA ;)

Kuullota oliiviöljyssä paprika ja sipuli pilkottuna oman maun mukaisiksi paloiksi.

ruskista/paista kalakuutioita pannulla.

Sekoita ainesosat keskenään kattilaan ja lisää tomaattimurska ja vesi.

lisää tuorejuusto ja mausta yrteillä (basilika, oregano, valkosipuli.)
Kanelia lisäämällä joukkoon saa kivasti kreikka fiilistä :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g3.9g3.6kcal0.7g0g0g0g
Turska tuore suolattu (Ubago), annos 224g3.9g3.4kcal0.5g0g0.1g0g
Chili Tomaattimurska (Pirkka), annos 500g5.1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Maustamaton kevyt tuorejuusto (Pirkka), annos 400g1g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g28kcal3g1.2g1g0.2g
Valittu annoskoko25g14kcal1.5g0.6g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.8g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g57kcal6.1g2.4g2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327920