Kalkkuna Kaalilaatikko

Keitä riisi kasviliemessä noin 10 min
Leikkaa kaali suikaleiksi, silppua sipuli
Lisää kaalisuikaleet ja sipuliriisin päälle, keitä kunnes riisi kypsää.

Sekoita joukkoonjauheliha, mausteet ja kanamuna.

Siirrä vuokaan ja paista 200-asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Evak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g14g3.3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Puuroriisi2.7g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g5.5g7.6kcal1g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Siirappi 0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g46kcal3g5.8g1g0.8g
Valittu annoskoko25g23kcal1.5g2.9g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g12kcal0.8g1.5g0.3g0.2g
Arvot/100g100g94kcal6.1g11.7g2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371038