Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.3kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g4.1g5.9kcal0.6g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.8g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.5g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g40kcal2.6g3.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko25g20kcal1.3g1.9g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal0.7g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g2.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479