Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.6g5.3kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Maitojauhe rasvaton 0.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)3.6g6.9kcal0.9g0g0.4g0g
Tomaattimurska 5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g0.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna, keitetty 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa2.6g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g89kcal5g6.8g4.6g0.8g
Valittu annoskoko25g44kcal2.5g3.4g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g22kcal1.3g1.7g1.2g0.2g
Arvot/100g100g180kcal10.2g13.8g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253