Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.3g5.4kcal0.6g0g0.3g0g
Kaali, valkokaali11g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g17kcal1.4g0.8g0.6g0.4g
Valittu annoskoko25g8kcal0.7g0.4g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g4kcal0.4g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g34kcal2.8g1.6g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271