Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)12g3.8kcal0.4g0.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2g18kcal0g0g2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g5.9g20kcal1g2.9g0.4g0.8g
Ruisjauho kokojyväjauho 4.3g13kcal0.4g2.4g0.1g0.6g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.6g2.1kcal0.2g0g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g113kcal4g11.8g5.2g3.2g
Valittu annoskoko25g56kcal2g5.9g2.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna12g28kcal1g3g1.3g0.8g
Arvot/100g100g228kcal8.1g23.9g10.5g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528