Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g4.6g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Punajuuri 6.5g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 1.1g3.6kcal0.1g0.7g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 1.6g2.7kcal0g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g38kcal2.4g2.6g1.4g0.6g
Valittu annoskoko25g19kcal1.2g1.3g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal0.6g0.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g77kcal4.9g5.3g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363