Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%9g16kcal1.9g0g0.9g0g
Oliiviöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Voi 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattisose tomaattipyree 0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g53kcal4g1.8g3g0.4g
Valittu annoskoko25g27kcal2g0.9g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal1g0.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g108kcal8.1g3.7g6.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883