Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 7.3g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Kaali, valkokaali7.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 3.5g1.9kcal0g0.4g0g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g3.7g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g24kcal0.4g2.8g0.8g0.8g
Valittu annoskoko25g12kcal0.2g1.4g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g6kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g48kcal0.8g5.7g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316