Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g5g2kcal0.2g0.3g0g0g
Sokeri 2.8g12kcal0g2.8g0g0g
Siirappi, tumma3.3g11kcal0g2.5g0g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g10g35kcal0.3g8.1g0.1g0.3g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g168kcal1g27.8g5.6g0.8g
Valittu annoskoko25g84kcal0.5g13.9g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g42kcal0.3g7g1.4g0.2g
Arvot/100g100g340kcal2g56.3g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120349