Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 7.5g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl4.2g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g1g1kcal0.2g0g0g0g
Paprika, punainen5.4g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Kadett juustoraaste (Arla)2.5g5.7kcal0.7g0.1g0.3g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g4.2g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g27kcal2.6g1.8g0.8g0.8g
Valittu annoskoko25g14kcal1.3g0.9g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.7g0.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g55kcal5.2g3.6g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089