Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 2.8g9kcal0.3g1.6g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 8.4g29kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g100kcal2.4g15.6g2.8g1.2g
Valittu annoskoko25g50kcal1.2g7.8g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna12g25kcal0.6g3.9g0.7g0.3g
Arvot/100g100g201kcal4.8g31.5g5.6g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098