Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 23g29kcal4.7g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g81kcal9.4g0.4g4.4g0.2g
Valittu annoskoko25g40kcal4.7g0.2g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g20kcal2.4g0.1g1.1g0.1g
Arvot/100g100g164kcal19g0.8g8.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200