Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Sokeri 1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g4.9g2.5kcal0g0.6g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.1g7.1kcal0g0.1g0.7g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g5.2g3.4kcal0.6g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl2.3g3kcal0.3g0g0.2g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g119kcal2.6g12g6g0.2g
Valittu annoskoko25g59kcal1.3g6g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g30kcal0.7g3g1.5g0.1g
Arvot/100g100g240kcal5.3g24.3g12.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508