Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Merilohifile, norja20g32kcal3.3g0g2.1g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g4.9g7.3kcal0.1g0.2g0.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g85kcal6.8g0.4g6.2g0g
Valittu annoskoko25g42kcal3.4g0.2g3.1g0g
Annoskoko puolitettuna12g21kcal1.7g0.1g1.6g0g
Arvot/100g100g171kcal13.7g0.8g12.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497