Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.4g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g20kcal0.8g1.4g1g0.6g
Valittu annoskoko25g10kcal0.4g0.7g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g5kcal0.2g0.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g40kcal1.6g2.8g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135255