Bolognese

Kuullota sipuli ja paista jauheliha.

Raasta porkkana ja kesäkurpitsa.

Kasaa kaikki ainekset kattilaan tai pataan ja mausta yrteillä, pippureilla, suolalla ja halutessasi sokerilla tai hunajalla.

Hauduta pari tuntia uunissa tai liedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Kimara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g4.4g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa, Rainbow7g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paistijauheliha 10%6.6g11kcal1.3g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g34kcal3g1.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko25g17kcal1.5g0.6g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.8g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g69kcal6g2.4g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95541