RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 14g15kcal2.6g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 2.7g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 5.5g8.9kcal0.1g0.1g0.8g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g1.4g3.7kcal0.1g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g57kcal5.8g1.6g2.6g0.6g
Valittu annoskoko25g29kcal2.9g0.8g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal1.5g0.4g0.7g0.2g
Arvot/100g100g115kcal11.6g3.2g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489