Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 16g6.1kcal0.2g1.1g0g0.4g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g2.3g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.5g7kcal0.5g0g0.6g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g3.9g2.9kcal0.3g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g44kcal2.2g3.4g2g1g
Valittu annoskoko25g22kcal1.1g1.7g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal0.6g0.9g0.5g0.3g
Arvot/100g100g88kcal4.4g6.9g4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154