Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 13g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g0.5g0.8kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.8g2.8kcal0g0g0.3g0g
Oltermanni 17%1.8g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g51kcal4g1.2g3.2g0.6g
Valittu annoskoko25g25kcal2g0.6g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g13kcal1g0.3g0.8g0.2g
Arvot/100g100g102kcal8g2.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235